top of page
Beautiful combination of diyas and candles layed out beautifully for Diwali_edited.jpg

Clairvoyant Tarot Oplæg

Billede af petr sidorov

Tarot kortene stammer fra numerlogien. Dengang numerlogi var en meget almindelig praksis, men blev forbudt at praktisere i Frankrig. Man videregav den numerlogiske videnskab fra mund til mund og intet var nedskrevet. Da det blev forbudt lavede man billeder, som forklarede de forskellige vibrationer, for at denne viden ikke skulle gå tabt.

Senere begyndte man at bruge disse billeder/tarot kort til at spå fremtiden. Jeg og mange andre bruger kortene i dag til at hjælpe andre mennesker med at skabe klarhed i deres liv, ved at skabe en kontakt til den åndelige verden igennem kortene, og denne type session skaber en forståelse og dermed en retning og konkret handleplan i deres liv for at komme derhen, hvor de ønsker at være.

Tarot oplægget modtager du som tekst på e-mail.

For at bestille betaler du ved at klikke på knappen nedenfor og derefter sender et spørgsmål eller blot fortæller mig hvilken emne du ønsker klarhed på via e-mail. Hvis du blot ønsker at få den rådgivning de mener du har behov for, skriver du også bare det til mig.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

"Hej Marinella, jeg er lidt rystet. Dette oplæg kunne ikke ramme bedre. Det er lige der jeg er lige nu, og det er godt at blive bekræftet i det. Godt at der findes mennesker som dig vi kan komme til, når vi har brug for klarhed. Tusind tusind tak. ♥️🌞" -Yrsa

Pris: 1599 kr

bottom of page