top of page

Tarot oplæg

Billede af petr sidorov

Tarot kortene stammer fra numerlogien. Dengang numerlogi var en meget almindelig praksis, men blev forbudt at praktisere i Frankrig. Man videregav den numerlogiske videnskab fra mund til mund og intet var nedskrevet. Da det blev forbudt lavede man billeder, som forklarede de forskellige vibrationer, for at denne viden ikke skulle gå tabt.

Senere begyndte man at bruge disse billeder/tarot kort til at spå fremtiden. Jeg og mange andre bruger kortene i dag til at hjælpe andre mennesker i deres proces, ved at skabe en kontakt til deres højere selv, som skaber en forståelse og dermed en retning og konkret handleplan i deres liv for at komme derhen, hvor de ønsker at være.

Hvis du ønsker at få indblik i hvad der venter dig i fremtiden, så er det en tolkning af årstalsrækker du skal bestille.

Tarot oplægget modtager du på e-mail, som en pdf fil.

For at bestille betaler du ved at klikke på knappen nedenfor og derefter sender et spørgsmål eller bare fortæller mig hvilken emne du ønsker klarhed på via e-mail. Hvis du blot ønsker at få de beskeder der måtte være til dig, skriver du også bare det til mig.

Pris for 1 spørgsmål: 629 kr

Pris for 2-3 spørgsmål: 999 kr

bottom of page