top of page

Sådan Spotter du Fejl i Dit Numeroskop

Opdateret: 3. mar.Numerologi er et powerfuldt redskab, som man ikke selv kan sidde og lege med. Der er rigtig mange detaljer at holde styr på, så det kræver en grundig uddannelse og erfaring for at lave et balanceret, dvs 100% harmonisk numeroskop til en person eller virksomhed.


Selvom du læser alt hvad du kan om numerologien og derefter ændre dit eget navn selv, så er chancerne for, at du ender med et balanceret numeroskop lig nul!


Det er ikke noget du selv kan gøre uden at lave en masse rod.


Også hvis du HAR fået et balanceret numeroskop og så vælger at ændre et af navnene til noget andet uden at tale med din numerolog. Så kommer du desværre til at lave total rod i den. 

Her er et eksempel:


Lad os sige at du er blevet helt vild med vibrationerne 23/5 og 24/6 og dem vil du gerne have. Og det kan jeg godt forstå, for det er nogle af de bedste vibrationer.


Du vælger så navnet Elvirah Hansen. Smukt navn, ikke?

Dette er et opdigtet og fiktivt navn. Jeg kender ingen der hedder det.


Elvirah giver 23/5

Den højeste vibration, man er altid beskyttet, gode kommunikationsevner, gode businessevner, penge skovles ind, gode relationer.


Hansen giver 24/6

Kærlighed, familie, venskaber, hjælp fra andre i højere positioner, tiltrækning af det modsatte køn, tryllebinder andre, social magnetisme.


Det er desværre ikke så fantastisk alligevel, for med de to navne ved siden af hinanden ender du med et livstema, som handler om at du går rundt med et indre hul, som du prøver at fylde op og overhører ved at dulme med mad, alkohol, sukker, overarbejde, overtræning, stoffer. Du mærker ikke rigtig dine egen grænser og behov, så du bliver rigtig god til at please alle andre og overhører dig selv. Du vælger alle andres behov før dine egne. Du har hele tiden et falsk behov for at få ros og anerkendelse fra andre. Du føler også at du hele tiden snubler lige før målstregen og ikke rigtig opnår de mål, som for andre synes meget lette.


Navnet Elvirah har samtidig også den laveste vibration af alle. Den handler om, at du hele tiden er tre skridt fra livet, du mister det du har i livet, du knokler hele tiden for at miste alt igen. Du oplever en masse bekymringer hele tiden.


Navnet Hansen har også en tredje skidt vibration, som føles meget maskulin og voldsom. Der ligger knokler energi, temperament og at man kan have svært ved at mærke sig selv. Der opstår stridigheder med andre mennesker og især i familien. Og alt dette kan ende ud i stress og alvorlige helbredsproblemer.


Det var ikke så godt et navneskifte alligevel. Og her har jeg kun lige kigget på det overfladiske. Jeg kunne sagtens gå dybere og kigge på endnu flere detaljer.


Det kan også være at man får tanken at skifte 'Hansen' ud med 'Møller'. Men dette fører ikke til en et bedre set-up, da navnet 'Møller' heller ikke er balanceret i sig selv, selvom det overordnet giver 24/6.


Derfor anbefaler jeg på det kraftigste at du ikke roder med sådan noget selv, men får hjælp fra en numerolog.


 

Vil du prøve at spotte selv om du er endt ud med navne, som faktisk ikke er balanceret, selvom din numerolog tror det? Så har jeg nedenfor lavet en liste over de hyppigste navne jeg støder på, når jeg bliver kontaktet er personer der ikke oplever at deres navneskifte har gjort den store forskel, som de ser hos andre.For- & mellemnavne:

Betinna

Christian

Christiin

Eliane

Elliane

Elvirah

Gitte

Isabelle

Madelin

Mariah

Mikkala

Noasofia

Noell

Rosamunde

Rose

Simone

Sofi

Sofia

Sophia

Thomas


Efternavne:

Bruun

Hertz

Johansson

Lind

Møller

Müller

Poulsen

Rasmussen

Sommer

Søgaard

Toft


Og mange flere navne. Dette er blot et udpluk.Ønsker du at jeg kigger dit numeroskop igennem for fejl, gør jeg dette gratis. Jeg laver beregningerne og hvis jeg ser at der er lavet fejl, giver jeg dig en kort tolkning af, hvordan disse fejl (ubalancer) opleves. Herefter kan du booke en navneskifte session til en særlig pris.

Du sender blot en mail til mig til adressen info@marinelladionne.dk


Jeg har naturligvis garanti på mine navneskifte sessioner. Læs mere om en navneskifte session hos mig her!
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page