top of page

Numerologisk Tolkning af 2024
År 2024 er et 8'er (2+0+2+4 = 8). 8-tallet er i numerologien det tal der står for passion og progressivitet.


Året handler om fremgang og progressivitet. Et år hvor planer og mål fuldføres med succes. Der sker fremgang økonomisk, personligt og i kærlighedslivet. Det er også vigtigt at have balance mellem det jordiske og det universelle, da det nederste i 8‐tallet handler om jorden og det øverste om himlen. Det handler om at forene himlen og jorden. Grounding samtidig med spiritualitet.I løbet af året vil du få skabt evige forandringer, som vil gavne din fremtid, da der er et overordnet tema om skæbnesvangre bedrifter, der vil ændre verden, evighed, progressivitet, udholdenhed, resultater, og succesen, der høstes og indløses til velstand.

Der vil også være hårde lektioner og nedture og at man bliver tvunget til at rejse sig op igen og igen.8-tallet symboliserer himlen og jorden, der er forenet. Den øverste del af 8-tallet repræsenterer den åndelige verden. Det er den spirituelle verden, hvor man har alle sine idéer, mål, visioner og drømme. Den nederste del repræsenterer den fysiske og objektive verden, hvori jordforbindelse, slagkraft og styrke ligger.


Du kan skabe stor succes, hvis du formår at bringe himlen ned på jorden. Ved at hente dine mål, visioner og drømme ned på jorden, handle på dem, være struktureret og progressiv og få tingene til at ske. Du vil være hjulpet af energien til at få sat skibe i søen. Nogle vil være en succes og andre vil synke.


Der er større chance for succes, hvis du lader dig blive ledet af din kontakt til den åndelige verden.


Det der kan være i udfordring det er at du kan have tendens til at leve i den ene halvdel af 8-tallet, og lukke ned for den anden. Dette kan betyde to ting: Enten, at du lever i den øverste del af 8-tallet og er ekstremt højspirituel uden jordforbindelse, som medfører at du har en masse idéer, der aldrig vil blive gjort mere ved og at du lever i en fantasiverden.

Hvis du er kun i den nederste del af 8-tallet, oplever du i stedet at du er helt lukket ned for din spiritualitet. Du vil have et stærkt fokus på den materielle verden og slet ikke er i kontakt med noget der har med spiritualitet at gøre. Dermed vil du overhøre din intuition, da den er helt og aldeles lukket ned. Mennesker med denne energi i ubalance er stærke i deres fundament, og tager ansvar for tingene, og får dem gjort, men deres liv er meget koldt og kynisk, da de ikke har spiritualitetens farver og glæder i livet, og det hele bliver meget materialistisk på en kold og kynisk måde.


Der er tema om passion og at have fokus på de mennesker som du virkelig holder af.


Dette er det overordnede tema for 2024 på globalt plan. Hvis man skal kigge på hver enkelt persons 2024 beregnes der årstalsrækker, som fortæller om hvilke temaer man gennemlever på hvilke tidspunkter. Læs mere om årstalrækker her og her!


Rigtig godt nyt år til dig!
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page