top of page

Numerologisk tolkning af 2023
År 2023 er et 7'er år (2+0+2+3 = 7). 7-tallet er i numerologien det tal der står får den stærkeste intuition og clairvoyante evner.


Energierne handler om spiritualitet, intuition, kærlighed og social magnetisme. Det handler om ubetinget kærlighed og at du mærker en forøget kærlighed til dig selv, dine nærmeste og dit liv. Det vil også være et år, hvor du har bliver guidet til at udvikle din spirituelle evner. Og dermed udvikle dig både på det indre og det ydre plan, samt vokse som menneske. Det kræver også at du vil gøre det arbejde der skal til. Har du et numerologisk navneskifte fra mig eller én af mine kollegaer, som giver garanti (især dig som er ovre 5 års grænsen), så er der et kæmpe potentiale for at tage nogle store vilde skridt i din udvikling.

7-tallet er visdommens tal, så det støtter også op om at skulle udvikle sig. Da intuition og psykiske evner er et stort tema i år 2023, så vil du kunne skabe nogle vilde resultater, hvis du formår at få dem på banen og bruge dem i din vækst og søgen fremad.


Pas på med at der ikke hele tiden er helt åbent for telefonlinjen optil, da dette kan gøre at man kan mangle jordforbindelse, hvilket kan lede til angst.


Der kan også være et stort ubalanceret pengeforbrug især, hvis man er 2'er (født den 2., 11., 20. eller 29.) eller 7'er (født den 7., 16. eller 25.) i grundvibration.Dette er det overordnede tema for 2023 på globalt plan. Hvis man skal kigge på hver enkelt persons 2023 beregnes der årstalsrækker, som fortæller om hvilke temaer men gennemlever på hvilke tidspunkter. Læs mere om årstalrækker her og her!Rigtig godt nyt år til dig!

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page