Numerologisk Case: Walt Disney

Opdateret: 27. jun. 2019
Ét af mine yndlingsmennesker i denne verden. Også når jeg skal kigge med numerologiske øjne.


Som lille dreng i skolen var han den, der ikke var så boglig. Han ville hellere sidde og tegne midt i undervisningen. Og det gjorde han også! Det lykkes ham aldrig at blive en "god" elev.

Klart! Hans talent lå jo et helt andet sted og er stadig husket den dag i dag for noget stort og har efterladt os et kæmpe inspirerende, kreativt og barnligt (på den gode måde) imperie.

Og når man kigger på hans numeroskop kan man godt forstå hans personlighed og se hans succes.


I denne artikel vil jeg lave en kort overfladisk tolkning. Men dette er nok til at se sammenhænge mellem hans tal og hans liv/personlighed.


 

Hans fulde navn er Walter Elias Disney og han er født

den 5. december 1901.


 

5-tallet handler om kommunikation, handlekraft, venskaber, fællesskaber og penge. Med god kommunikation og handlekraft kan han få genneført projekter.

Han grundlagde sit filmstudie sammen med sin bror i deres onkels garage og fik senere en god ven med som skaber.Målbevidst & Ambitiøs

Walter giver vibrationen 21/3, som handler om at han er meget resultatorienteret og arbejder meget målbevidst og ambitiøst mod sit mål. Men det kan ofte føles som om at han skal kæmpe meget og være igang længe før han ser lys for enden af tunnelen. Men fordi han er SÅ ærgerrig, så bliver han ved.

Han startede sit filmstudie i 1923 og det var først i 1930'erne at han begyndte at lave stribevis af film med flere tegnere under sig.Et Kreativt Geni

Elias giver vibrationen 13/4, som handler om power, innovation, kreativitet, nysgerrighed og genialitet. Det er jo alle de egenskaber der skulle til for at skabe noget så stort som Disney.At Spinde Guld

Disney giver vibrationen 19/1, som handler om lederskab og at man spinder guld på det man får succes med.


Hans skæbnetal (hele fødselsdatoen lagt sammen) er også 19/1. Så han har om nogen kunne spinde guldet!

Han har også 10/1 som skæbnetal. Denne vibration handler bla. om at man kan være ret flyvsk. Som han jo var midt i undervisningen i skolen, da han sad og tegnede.
Photo by Travis Gergen on Unsplash

Evnen til at tjene penge

I hjertecenteret som bla. fortæller om en persons evne til at tjene penge har Walt Disney vibrationen 14/5, som er en maskulin og handlekraftig vibration. Derudover handler vibrationen også om penge, karriere, og kommunikation. Man er god til at være innovativ, opfinde noget og tjene penge på det. Det er jo noget Walt Disney har formået. 

"If you can dream it, you can do it!"

-Walt Disney

 

Dulmeri

Han havde desværre 11/2 (altid ubalanceret uanset hvor den står) i solar plexus centeret. Denne vibration handler om at man går rundt med et indre hul, som man ikke helt kan finde ud af at udfylde, så man forsøger at lukke af for at mærke det og det gør man ved at flytte fokus til andre mennesker og please dem i stedet. For at man ikke mærker sit indre hul og sine egne følelser begynder man at dulme. Man kan dulme med rygning, alkohol, stoffer, overarbejde, overtræning osv. 11/2 er også et sygdomstal.


Disney var kæderyger og døde af lungekræft.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle