top of page

Numerologiens Oprindelse

Opdateret: 5. jun. 2019


Persepolis, Shiraz, Iran Photo by Hasan Almasi on Unsplash


Ved vi hvordan den Kaldæiske numerologi startede?


Den Kaldæiske Numerologi er et ekstremt præcis værktøj, som først og fremmest beviser at vi alle har en skæbne og at vores skæbne metaforisk set er hugget i sten og at vores skæbne er dikteret ud fra vores fødselsdag og vores registrerede navne. Derfor kan man med avanceret kendskab til den Kaldæiske Numerologi, aflæse en person skæbne med nøje præcision. Men man kan også omprogrammere den om til noget ekstrem godt med ren harmoni, glæde, godt helbred, finansiel velstand, lykkeligt kærlighedsliv og generelt perfekt balance.


Lad os nu se på hvordan den Kaldæiske Numerologi startede.


Der findes en del mystik omkring oprindelsen af den antikke Kaldæiske Numerologi.

Det er uklart at kunne afgøre den sande oprindelse, men der findes mange myter, som nævner episke guder, konger og helte fra den antikke verden.


Ifølge den mest populære myte startede det hele i den gamle Persiske hovedstad Pasargad, som blev stiftet af den græske helt og halvgud Perseus og hans kone og dronning Andromeda af Etiopien. De havde fem sønner og to døtre. De blev navngivet Perseides efter farens navn Perseus. Hvorfor det fremtidige imperium de byggede blev kaldt Pars, Persis på græsk og Persia på moderne engelsk.


Myten sagde at da deres først fødte søn, Perses (født 706 BC), var seks år gammel, begyndte han at klage sig over sit navn. Hans forældre så det blot som en barnlig protest. Men en nat kom en fremmed til deres palads og bad om at ville se den lille kronprins og hans forældre -Kongen og Dronningen af Pasargad. Det viste sig at den fremmede var ingen anden end den mesopotamiske Gud, Enki -Guden af de to hellige floder, Tigris og Euphrate. Enki er også kendt i den græske mytologi under navnet Poseidon -Havets Gud.

Enki erklærede at barnet skulle nu kendes som Kourosh Jahangi Hakamanesh og ikke Perses længere. Navnet Kourosh er i det moderne sprog bedre kendt som navnet "Cyrus" og på det antikke aramæiske sprog betyder det "lang synet" og navnet Jahangi betyder "verdenserobreren". Betydningen af navnet Hakamanesh er ukendt, men i det moderne sprog oversættes navnet til Achaemenes. De fremtidige generationer fra hans arv blev kaldt den Achaemenske Dynasti og emperiet blev senere kaldt Achaemenid Persia.


Det som ingen var bevidste om var at den unge prins, nu kendt som Achaemenes, undergik et numerologisk navneskifte og en omprogrammering af sin skæbne, hvor han fik de højeste vibrationer af visdom, styrke og total personlig balance og lykke.


 


Som hans transformation gik igang, blev den unge prins mere og mere intelligent, smuk, charmerende, karismatisk og populær for hver dag der gik.


 

Da Achaemenes kun var 10 år gammel gjorde hans far ham til med-hersker af kongeriget Pasargad. Achaemenes holdte fantastiske taler for sit folk. Han var en strålende økonom og skabte overflod af rigdom til sit folk af Pasargad. Da Achaemenes kun var 16 år gammel abdicerede hans far Perseus og kronede Achaemenes til kongen af Pasargad.


Achaemenes var ikke kun en fantastisk politiker, offentlig taler og økonom, men han var også ekstrem åbensindet. Han tillod alle religioner, livsstile, meninger og han erklærede ytringsfrihed til sit folk, så alle havde lov til at sige deres mening også hvis de var imod ham.


Rygtet om hans store popularitet spredte sig til resten af regionen og mange andre bystater ønskede at blive en del af hans kongerige, så det blev muligt for ham at ekspandere sine nye idéer til hele regionen uden noget krig eller kamp. Blandt de mange store byer der blev en del af hans kongerige kan nævnes: Susa, Ecbatan og hele området op til Parthia (idag: Tehran) og op til det Kaspiske Hav.


 

Den unge konge mødte endnu en gang Guden Enki. Denne gang lærte han den Kaldæiske Numerologi.


 

Denne hellige viden blev passeret ned igennem generationer. Efter Achaemenes kom flere store konger, men den største af dem var kongen ved navn Darius den Store (549 BC). Da Darius den Store var konge, var det Achaemenske rige det største rige verden nogensinde havde set. Det inkluderede 35 lande og spændte over kontinenterne: Europa, Asien og Afrika. Det startede ved Ægypten og Grækenland og strakte sig hele vejen op til grænsen til Kina.


I 520 BC skabte Darius den Store en ny forfatning, som inkluderede et nyt navn til riget igennem den Kaldæiske Numerologi. Dette tog riget til et helt nyt niveau. Innovation, rigdom og lykke blandt folket blev løftet til helt nye højder. Åbensindethed var her nøglen og dette sås i flere områder, som da Darius den Store finansierede og hyrede de bedste håndværkere til at bygge templer i Ægypten, hvor Ægyptiske guder kunne tilbedes, på trods af at han selv troede på den persiske gud, Ahura Mazda (barnebarn af den mesopotamiske gud Enki).


Det meste af riget lærte den Kaldæiske Numerologi. Og da det bruges til at aflæse folks skæbner, blev folks rigtige navne holdt hemmelige i Ægypten. Kun et barns mor kendte til barnet rigtige navn. Dette for at holde en persons fortid, nutid og fremtid hemmelig. Derfor anvendte man kælenavne, da kun en persons registrerede navn afslører ens skæbne.


Tilbage til myten om årsagen til at dette paradis lignende imperie endte, så var det den mesopotamiske gud, Enki's store ærkerival og halv bror Enlil, som intet godt ønskede for menneskeheden. Man mente endda at han var årsagen bag den store syndflod, fordi han hadede menneskeheden så meget.


Så det siges at Enlil besøgte Kong Darius III (380 BC - 10 generationer efter Darius den Store). Enlil løj overfor kongen om at han besad en mere avanceret viden om det numerologiske system, som ville tage hans liv og hans imperie til et helt nyt niveau af rigdom. Det eneste han skulle gøre var at ændre sit eget navn til det som Enlil dikterede og det samme med imperiet. Så det gjorde han og ikke mere en et halvt år senere invaderede Alexander af Makedonien ans store imperie. Darius III havde en hær af mere end 350.000 af de bedste soldater i verden og Alexander havde kun 12.000, men Darius III var stadig ude af stand til at sejre over Alexander. Alt gik galt og det var en katastrofe. Lidt efter lidt blev det engang store Achaemenske rige destrueret.


 

Alle templer, biblioteker og universiteter, som indeholdte viden om den Kaldæiske numerologi blev brændt ned. Et af dem var det berømte palads i Persepolis, som også var kendt som den "rigeste by under solen".


 

Mange persere flygtede til Indien. De kaldes i dag Parsis. De har prøvet at holde den gamle traditionelle Kaldæiske Numerologi i live. I 1800-tallet besøgte den irske mystiker Willian John Warner, bedre kendt som Cheiro, Parsis i Indien og lærte den Kaldæiske numerologi. Hans krev bogen "Cheiro's Book of Numbers", som beskriver det grundlæggende ved den Kaldæiske numerologi. Dog er hans lære meget grundlæggende pga alt det der gik tabt igennem årene.


Men jeg, Numerologisk Mester August Darius Danielsson, har i 2014 mødt en meget gammel familie i Shiraz, Iran, som har kunnet bevise at de er direkte nedstammet fra Kong Achaemenes. De har bevaret den originale viden om den Kaldæiske Numerologi i årtusinder. Familien er i besidelse af gamle ler tavler, som beskriver den avancerede form af den Kaldæiske Numerologi.


Det er derfor meget svært at finde den rette information på internettet om, hvordan den Kaldæiske Numerologi startede.


Beregn dit numeroskop her !

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page