Kan Man Forudsige Aktiemarkedet via Numerologien?
Jeg har i mit tidligere blogindlæg nævnt, at det empirisk kan dokumenteres, at vi alle har en skæbne, og at denne til punkt og prikke kan aflæses gennem den kaldæiske numerologi. Vores skæbne er dikteret igennem vores fødselsdato, og vores fulde navn, men gælder dette også for virksomheder, og dermed også for aktiemarkedet?


Svaret er ganske enkelt ja. Dette betyder endvidere, at man med den kaldæiske numerologi meget præcist kan forudsige den enkelte virksomheds performance, og dermed kan man forudsige dens kursudvikling på aktiemarkedet.

For at kunne gøre dette, er man nødt til at kende virksomhedens fødselsdato, og dens fulde navn – forstået på den måde, at nogen virksomheder kalder sig ét navn i deres markedsføring, og et andet navn på deres registreringsbevis. Som et eksempel, kan nævnes fodboldklubben FCK, der på papiret hedder Parken Sport & Entertainment A/S. På danske virksomheder, kan man finde virksomhedens registrerede navn på CVR.dk, og her kan man også finde virksomhedens korrekte stiftelsesdato.

Med denne, kan man udregne selskabets skæbne, og dermed kan man både bagudrettet se, at den børsnoterede virksomheds performance stemmer overens med de ting, der står i dens tal. Man kan således på præcis samme måde yderst præcist forudsige virksomhedens fremtid, og dermed dens performance på aktiemarkedet.

For at underbygge denne påstand, fremlægger jeg her dokumentation for, at jeg bl.a. har forudsagt nedturen for H. Lundbeck i 2018. Jeg skrev nedenstående på Facebook:
Vi ser her, at datoen for dette opslag er d. 28. maj 2018, og nedenstående ser vi en graf for hvordan H. Lundbecks aktiekurve stod på dette tidspunkt, og hvordan deres aktiekurve udviklede sig i denne periode, jeg her nævner (september – december 2018 og videre negativt i 2019):
Her ses det, at aktiekurven var opadgående på dette tidspunkt, hvor jeg lavede nærværende forudsigelse. Det var derfor umuligt for mig på nogen måde, at have en indikation på, at dette ville ske udover, at jeg kunne se det i selskabets numerologiske årstalsrækker (skæbneberegninger).

Vi ser, at de nedture, jeg forudsagde rammer meget præcist på den timing, jeg forudsagde. Vi ser også, at selskabets nedtur fortsatte i 2019, som jeg også forudsagde.Dette forudsagde numerologien

Vi har programmeret en højt avanceret numerologisk maskine, som kan udregne skæbnen for en virksomhed, og for et menneske, og den kan oversætte tallene til en graf, så vi let og intuitivt kan forstå, om en periode er god eller dårlig for en virksomhed eller for en person.


Her ser vi hvad vores numerologiske beregner forudsagde, som var det, der gav anledning til denne forudsigelse, og dertilhørende short selling:
Her ser vi tydeligt, at den karmiske graf forudsiger tab i perioden omkring september, og igen i perioden omkring november og december, hvilket stemmer fuldt ud overens med de faktiske begivenheder, som ses på grafen.


Vi kan endvidere se i talkombinationerne foroven, at der dikteres karmisk afstraffelse og stor krise i disse perioder, hvilket er en klokkeklar indikator for fald.


Nedenstående forefindes dokumentation for, at vi selv har tjent 45 % på at short sell aktien, og dermed har vi hjemtaget en gevinst på over 85.000 kr. Dette kunne kun have ladet sig gøre takket været de numerologiske beregninger, som DU også kan få adgang til på numerologytoolbox.com:Man kan lave lignende forudsigelser på alle virksomheders aktier, hvor man kender den korrekte stiftelsesdato.


Vi lavede en tilsvarende forudsigelse for Genmab i 2018.

Her ser vi en forudsigelse fra d. 28. februar 2018, hvor jeg gennem den kaldæiske numerologi forudså, at Genmab ville ”komme igennem en storm af problemer gennem foråret”.

Her ser vi grafen for hvordan, det reelt gik i foråret 2018:
Det er således også vigtigt at pointere, at ingen havde set denne nedtur komme. I marts, fremlagde de en flot årsrapport for 2017, så denne nedtur kom bag på de fleste. Aktien faldt i maj over 20 % på en enkelt handelsdag, og over sommeren gik det op og ned, men mest ned, som vi nærmede os efteråret.


Nærværende forudsigelse var udelukkende frembragt gennem vores numerologiske beregninger, som du her kan se:

Ovenstående ser vi karmagrafen for Genmab igennem hele 2018. Vi ser, at allerede i foråret, ligger de i minus, men alligevel gik aktiekursen op indtil maj. Dette skyldes, at de i 2017 lavede et flot årsregnskab, samt at offentligheden ikke havde kendskab til de problemer, der på dette tidspunkt var under opsejling.

Vi ser hvad disse problemer handlede om, når vi læser talkombinationerne i årstalsrækkerne.

Her ser vi en talkombination, der hedder 2, 2 og 4 lodret i begge rækker. Dette handler om, at træffe nogle forkerte beslutninger, at være uheldig, at træffe en forkert beslutning, som senere giver problemer. Det, der reelt skete, var at de udviklede et medicinsk præparat, hvor der var store forventninger. I maj, gik de ind i talkombinationen, som dikterer karmisk afstraffelse. Det var her, deres produkt blev afvist, og derfor mistede selskabet en stor markedsværdi.


Den midlertidige fremgang, der var i foråret skyldtes udelukkende forventninger, og disse havde ikke fundament i selskabets faktiske tilstand. Årstalsrækkerne dikterer altid selskabets faktiske tilstand. Hvad markedet forventer kan i nogle tilfælde godt divergere fra dette, men på regnskabsdagen, vil det altid blive afsløret.


Derfor kunne vi forudsige dette fald.


Det er således på samme måde, at du med vores numerologiske værktøjer kan blive en særdeles skarp investor, og dermed vil du have nogle særlige fordele, så du vil sidde med de bedste forudsætninger for at performe bedre end markedet i dine investeringer.
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle