top of page

Indret et Power Kontor


Photo by Ella Jardim on Unsplash

Indret et kontor som giver dig power og drive


Alt er energi og det du omgiver dig med er også med til at påvirke din energi. Så indretningen på dit (hjemme)kontor er mindst lige så vigtig som indretningen i dit hjem. Vi bruger jo mange timer med at arbejde.
Placering af skrivebordet

Hvordan skrivebordet står er ikke ligegyldigt. Du skal have god overblik over rummet og særligt indgangene. Derfor skal skrivebordet stå så du enten kan se vinduet eller indgangen -bedst hvis det kan stå sådan så du har frit udsyn til hele rummet, døren og vinduet.

Så helst ikke op ad væggen med rygget til dør og vinduet.På selve skrivebordet kan jeg godt lide:

  • En lille vase med pink blomster

  • En stak notesbøger

  • Skriveredskaber i en smuk holder

  • Stearinlys

  • iPad til musik/underholdning i baggrunden mens jeg arbejder

  • Drikkedunk med vand

  • Krystaller -hvor rosakvarts altid er iblandt, både fordi den er en af mine favoritter og fordi den er god at have nær elektronik, for at absorbere strålerne.Organisering

For at tillade arbejdsflow og motivation er det vigtigt med orden på skrivebordet. Hvis det roder i omgivelserne, så roder det i dit indre. Det behøver slet ikke at være helt rent og tomt. Der kan sagtens stå ting på dit bord. Så længe det er organiseret. Hvis du godt kan lide at der står en stak notesbøger, then go for it!


Photo by Arnel Hasanovic on Unsplash


En god direktør stol

For hvorfor skulle du sidde dårligt?

Vælg en stor, flot, lækker og behagelig stol. For selvfølgelig skal du sidde godt, mens du skaber dine vilde resultater!Frisk luft fra planter

Få god energi, frisk luft og godt arbejdsmiljø ved at have planter stående. Vælg de planter som du synes er flotte og renser luften i rummet fx bamboo plant, snake plant, areca palm, fredslilje.

Photo by Seyedeh Hamideh Kazemi on Unsplash


Detaljerne

En anden detalje som jeg godt kan lide i alle rum er et lækkert blødt tæppe under fødderne. På kontoret ville jeg placere det lige under skrivebordet.


Friske blomster giver altid rummet en dejlig stemning. Så prøv med en lille vase med dine yndlingsblomster.
InspirationRigtig god fornøjelse med indretningen og ikke mindst arbejdet!

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page