top of page

Hvad får man ud af at skifte navn Numerologisk?

Opdateret: 12. feb. 2020Det korte svar er:

Det ændrer dit liv fundamentalt til det bedre. Det omprogrammerer din skæbne.Men hvordan er det muligt, at et navn og nogle tal, kan styre vores liv?Skæbnen er ufravigelig

Ifølge filosofien bag den kaldæiske numerologisk, som har sin oprindelse i det antikke Persien og Babylon, har vi alle en skæbne, som er ufravigelig. Hver eneste lille ting, der sker i vores liv, er dikteret af vores skæbne.

Vi tror, vi træffer nogle valg, men på et højere plan, er disse valg også dikteret af skæbnen.

Så er der hold i dette, eller er det blot gammel overtro? Faktum er, at denne filosofi kan bevises helt konkret. Gennem den kaldæiske numerologi, har man et værktøj, der hedder årstalsrækker, som kan bruges til at forudsige fremtiden, fortælle om fortiden og nutiden.

Disse er skabt ud fra talkombinationer, hvor man fastslår hvad hver enkelt tal og talkombination betyder. Man kan således beregne årstalsrækkerne for offentlige personer, og se at de faktiske begivenheder, der har fundet sted i personens liv altid stemmer fuldt ud overens med det som årstalsrækkerne dikterer.Man kan yderst præcist forudsige fremtiden, se tilbage på nutiden, og aflæse fremtiden med den kaldæiske numerologi.

Man kan således også forudsige fremtiden for enhver person, man har fødselsdatoen på fuldstændig præcist. Som belæg for denne påstand, kan det konstateres, at jeg beviseligt har forudsagt mere end 200 begivenheder i offentlige personers tilværelse, samt at jeg også yderst præcist har forudsagt aktiemarkedet igennem årstalsrækkerne og den kaldæiske numerologi. Min succesrate er ca. 90 %, og dette er veldokumenteret.

Det kan således konstateres, at jeg bl.a. har forudsagt Donald Trumps valgsejr tidligt i 2016, jeg forudsagde Brexit, jeg forudsagde Angela Merkels valgsejr i 2017, jeg forudsagde valgresultatet for mere end 7 kandidater til folketingsvalget 2019, og ramte rigtigt med det hele. Jeg forudsagde således Mette Frederiksens valgsejr, Nye Borgerliges entre i Folketinget, det elendige valg for Alternativet, det elendige valgresultat for Dansk Folkeparti, og meget, meget andet. Alt dette, forudsagde jeg i april 2018. Jeg forudsagde også, at Donald Trump ville træde ud af atomaftalen med Iran i 2019.

Dette er blot nogle få eksempler ud af mange ifht. hvad jeg har forudsagt gennem den kaldæiske numerologi.

Dette cementerer endvidere det faktum, at vi alle har en skæbne, og at vores skæbne er ufravigelig.Vores skæbne er programmeret ud fra vores navn og fødselsdato

Så hvad skaber vores skæbne?

Vores skæbne er programmeret ud fra vores fulde fødselsdato. Dette kalder vi ”det højeste selv”, men den er også programmeret ud fra talværdierne af vores navne i samspil med vores fødselsdato.

Dette kalder vi ”det menneskelige selv”.

De dikterer begge 50 % af vores skæbne. Vi kan ændre vores navne, men vi kan ikke ændre vores fødselsdato.

Man kan have en yderst katastrofal fødselsdato, som ikke dikterer meget andet end alverdens dårligdomme og ulykke . Disse personer kan arbejde med sig selv fra nu, og til dommedag, og de vil blive ved med at møde de samme problemer, da dette er deres skæbne.

Én ting, er at man er født med dårlige talkombinationer i sit højeste selv (sin fødselsdato), men en anden ting er også, hvis man har katastrofale talværdier i sine navne, som gør ondt meget værre. Så har vi her to kilder til problemer i livet.Hvis man skifter navn numerologisk

Har man en katastrofal fødselsdato og et katastrofalt navn, og man skifter navn numerologisk efter vores anvisninger, eliminerer man mange af de dårligdomme, man har båret rundt på livet igennem. Der vil dog stadig være nogen dårligdomme tilbage, da vi kun kan omprogrammere det menneskelige selv (navnet), som udgør 50 % af skæbnen.

Dette er alligevel en kraftig forbedring, da dette uundgåeligt vil gøre store underværker.

Er man født på en fantastisk god dato, eller bare en moderat god dato, og man skifter navn numerologisk, vil man opleve en gigantisk opgradering, som er permanent, og hvor man aldrig vil falde tilbage i samme rille.Processen efter det numeroligiske navneskift

Det numerologiske navneskift efter den kaldæiske numerologi, er ikke et quick fix, men det starter en karmisk transformationsproces, hvor hele ens liv vendes på hovedet, og man oplever at rykke sig et kvantespring på rekordtid.

Den karmiske transformationsproces varer som udgangspunkt ca. 5 år, men de første tre år er de mest intense. Her bliver man kastet rundt i gamle følelser, gamle fysiske skavanker, der kommer op til overfladen, og alle de traumer, man har fra tidligere i sit liv, kommer alle op til overfladen, og så vil man blive konfronteret med dem, så man kan slippe endegyldigt af med dem.

Man oplever i samme periode også en tilgang af en masse blandede nye talenter og potentialer, som man aldrig før har oplevet.

Mange oplever også at udskifter mange folk i deres omgangskreds, da man generelt rykker sig kraftigt, og man også har brug for at opsøge relationer med folk, som også er på et andet niveau, end det niveau, man var på før.

Med det numerollogiske navneskift efter den kaldæiske nunmerologi, bliver man på sigt universalkompetent, hvilket betyder, at man bliver god til stort set alt, man kaster sig over.

Man vil opleve at se verden i et anderledes perspektiv, og mange af ens præferencer i livet vil ændre sig. Nogle mennesker, der har skiftet navn efter den kaldæiske numerologi oplever ligefrem at skifte musiksmag og filmsmag.

Fremgangen, man opnår med den kaldæiske numerologi er uundgåelig, da det er en permanent omprogrammering af ens skæbne, og skæbnen er ufravigelig.

Det er altså den totale opgradering.Kan man være født med det perfekte navn?

Ja, hvis dine forældre har navngivet dig efter den kaldæiske numerologi, ellers ikke, da der er så mange parametre, der skal passe sammen.Bør jeg skifte navn numerologisk?

Absolut. Det er det bedste, du overhovedet kan gøre for dig selv. Det er således den bedste investering, du overhovedet kan lave, da det numerologiske navneskift vil give dig uvurderlige positive forandringer i dit liv. Herunder: et bedre kærlighedsliv, charme, udstråling, bedre talegaver, mere livsglæde, færre bekymringer, mindre offerrolle, og meget, meget mere.Hvad nu hvis, jeg bare arbejder meget med mig selv. Behøver jeg så skifte navn numerologisk?

Du kan kun arbejde indenfor de rammer, som dit fødenavn dikterer.

Med det numerologiske navneskift, nedbrydes alle begrænsninger, og dit vækstpotentiale bliver uden nogen som uendeligt.Kan det numerologiske navneskift kurere sygdomme?

Mange sygdomme har sit fundament i ens adfærd. Herunder folk, der lever usundt, har lettere ved at blive syge.

Med det numerologiske navneskift, vil de fleste opleve at ændre adfærd til det positive på mange områder. Mange tager sig sammen til eksempelvis at stoppe med at ryge, stoppe enhver form for misbrug mv. Dette giver bedre forudsætninger for, at man får et bedre helbred.

Mange folk oplever også, at få langt færre bekymringer med det numerologiske navneskift. Bekymringer er således også en årsag til mange sygdomme.

Således kan det numerologiske navneskift føre til adfærdsændringer, der i mange tilfælde kan forbedre helbredet.

Det er dog vigtigt at understrege, at hvis du er syg, bør du altid opsøge en læge.Er du interesseret i at forstå talværdierne i dine navne og fødselsdato?

Så kan du få en gratis skriftlig avanceret numerologisk autotolkning her, som fortæller dig om de mest væsentlige styrker og udfordringer i talværdierne i dine navne og fødselsdato.0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page