top of page

Guide: Start din virksomhed

Opdateret: 24. feb. 2020


Photo by Alisa Anton on Unsplash

At drive virksomhed med den nye energi


Det kan være ret overvældende at starte sin egen virksomhed for første gang. Og hvis du sidder med en idé og en unik viden du gerne vil dele ud af, så skal du ikke holde det tilbage. Vi er her alle for at hjælpe hinanden på hver vores unikke måde.


Derfor får du her en simpel guide til, hvordan du kommer igang!


Tag det du kan bruge og lad resten ligge og evt kom tilbage senere.1. Din idé & alle andre med samme idé

Hvis du stadig læser med, er det nok fordi du allerede har en idé til din virksomhed. Noget som giver dig masser af motivation og drive til at føre det ud i livet. Men måske har du tænkt tanken "der er jo mange der laver det samme". Ja! Det er der helt sikkert. Uanset hvor unik din idé måske er, så findes det højst sandsynligt allerede derude i verden.

Men ved du hvad? Der er også mange læger i denne verden og hvert eneste år bliver modtaget flere ansøgninger end der er pladser på medicin studiet og samtidig bliver der uddannet nye. Og de har alle nok patienter og nok arbejde. På samme måde er der også kunder til dig. Nok kunder! Men kun så længe du driver din virksomhed ud fra autencitet. For det er DIG folk er interesseret i. Og den måde DU driver din virksomhed på. Uanset om du yder en form for service/behandling eller sælger et produkt. Hvis du vil åbne din egen massage klinik blandt hundredevis af andre massage klinikker, så vælger dine kunder lige netop din klinik, fordi de vil masseres af DIG. Der er kunder nok til os alle sammen.


Herunder hører også branding. Er du ikke helt skarp på det, så hyr én der kan hjælpe dig med at blive helt skarp på dit brand og dit budskab/produkt.2. Energi er alt, alt er energi

Energien bag er det vigtigste! Autencitet er lige så vigtig!

Husk de to ting.

Som du finder dig mere og mere til rette i dit nye numeroskop, jo mindre succes vil du få med noget der ikke stemmer overens med din energi og essens. Der er ikke længere noget der hedder "jeg gør det kun for pengenes skyld". Det kommer ikke til at ske. Om det er din egen virksomhed eller om du skal ud og søge job. Du får heller ikke et lortejob bare fordi du skal tjene penge, fordi du har lavet så stort et energiskifte, at du ikke længere er et match til et lortejob.3. Virksomheds Numeroskop

Når du selv har et balanceret numeroskop, er det lige så vigtigt at din virksomhed også får et balanceret numeroskop. Dette kan din numerolog hjælpe dig med. Eller du kan kontakte Team Villa Dionne og vi kan hjælpe dig med at finde én numerolog, som kender til virksomheds numeroskoper.

Til denne session vil numerologen sætte dig ind i virksomhedform (enkeltmandsvirksomhed, ApS eller I/S), navn til virksomheden og hvilken dato du skal registrere din virksomhed.

De gode numerologiske datoer kendes på forhånd og de er forskellige fra år til år. Nogle år er der mange datoer at vælge imellem, mens der andre år kan være langt imellem. Hele år 2018 og særligt 2019 er ikke gode år at starte virksomhed. Hvis det er muligt så anbefales det at vente til 2020. Månederne november og december fravælges også hvert år, da de giver henholdsvis vibrationerne 11/2 (snuble på målstregen) og 12/3 (tab og lidelse).4. Få hjælp af Skat

Hos Skat kan du få en del vejledning og komme på kurser, hvor du lærer en del om regnskab og det at være selvstændig. Klik her for at komme videre til Skat.5. Erhvervskonto

Kontakt din bank angående erhvervskonto og tilhørende betalingskort.6. Regnskab

Du kan vælge selv at ordne dit regnskab og bogføring eller hyre en bogholder. Hvis du selv vil gøre det er det også muligt at starte med at få undervisning af en bogholder og derefter selv stå for det.

Af regnskabprogrammer kan jeg anbefale at du bruger Dinero.7. Hjemmeside

Lav den selv via en nem skabelon eller få hjælp til det. Hvis det ikke er noget du kan finde ud af eller synes er sjovt at lave så hellere betale dig fra det. Det kan ikke bruges til så meget, hvis ikke hjemmesiden er indbydende, overskuelig og vigtigst af alt en afspejling af hvem du er og det er kun de gode web designere gode til.8. Nyhedsbrev

Hvis du ønsker at skrive nyhedsbrev til dine kunder så kan du bruge Mailchimp, som er den platform de fleste bruger og som er meget brugervenlig og intuitiv. Der findes også mange guides både på skrift og videoer på Youtube, om hvordan du gør det.

Skriv kun nyhedsbrev hvis du ønsker at dele noget. Det er ikke en god idé at spamme dine læsere. Ej heller bruge det som en tilbudsavis, som er den gamle måde at bruge det på. Det går ikke længere. Hvis du vil holde kontakten til dine læsere, så er det vigtigt at du inspirerer dem. Hvis du ender med at bruge nyhedsbrev, som din egen tilbudsavis afmelder de sig eller stopper med at åbne dine mails.

Igen, energien er alt! Hvis du absolut ikke orker at skrive eller ikke kan lide at skrive overhovedet, så glem nyhedsbrev.

At få en anden til at skrive dine nyhedsbreve for dig duer heller ikke. Dine læsere kan mærke det på energien i ordene, hvis det ikke er dig der skriver dem.9. SoMe (Sociale Medier)

SoMe er et rigtig godt sted at markedsføre sig. En Facebook side og en Instagram konto er en god start. Det er her de fleste mennesker og sikkert også din målgruppe befinder sig dagligt. Her har du friheden til at bruge billeder, videoer, skrift og samtidig interagere med dine kunder og holde dem opdateret. Find ud af hvad du bedst kan lide og gør det på din måde. Hvis du hader at lave videoer så lad være. Hvis du hader at skrive så lav videoer. Eller lav din egen Youtube kanal.

Men hold dig kun til 2-3 SoMe platforme. Mere end det bliver for meget både for dig selv og dine kunder.Frihed

Passionen

Hjertet

-Er det vigtige!

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page