top of page

Det kan du forvente af 2022

Opdateret: 3. mar. 2022

Hvad den globale energi kommer til at være og hvad de overordnede temaer bliver for hver enkelt grundvibration
År 2022 globalt

År 2022 er et 6'er år (2+0+2+2).

6’er energien er styret af planeten Venus.

Året handler overordnet om kærlighed. Der vil være et tema om familie, parforhold og tætte relationer. Man vil også generelt mærke at være omgivet af kærlighed. Energien handler om feminitet og fødsel af nye idéer og begivenheder. Der er mulighed for hjælp fra folk i højere positioner. Man skal også være på vagt overfor manipulation.
År 2022 for hver grundvibration

1 -hvis du er født den 1., 10., 19. eller 28.

Som 1’er i grundvibration vil 2022 have en nuance af 7-tallet, som handler om spiritualitet, intuition, kærlighed og social magnetisme. Det handler om ubetinget kærlighed og du mærker en forøget kærlighed til dig selv, dine nærmeste og dit liv. Det kan være et år hvor du udvikler din spirituelle evner.2 -hvis du er født den 2., 11., 20. eller 29.

Som 2’er i grundvibration vil 2022 have en nuance af 8-tallet, som handler om fremgang og progresivitet. Et år hvor planer og mål fuldføres med succes. Der sker fremgang økonomisk, personligt og i kærlighedslivet. Det er også vigtigt at have balance mellem det jordiske og det universelle, da det nederste i 8-tallet handler om jorden og det øverste om himlen. Det handler om at forene himlen og jorden. Grounding samtidig med spiritualitet.3 -hvis du er født den 3., 12., 21. eller 30.

Som 3’ er i grundvibration vil 2022 have en nuance af 9-tallet, som handler om at du gerne vil være i gang og skabe. Du mærker en trang til stor handlekraft, power, lederskab. Det er en periode hvor du formår at tage lederskab, handle og sige fra over for uretfærdighed. Der er ekstra fokus på at tage afstand og sige fra over for uretfærdighed, have fokus på din autoritet og tage lederskab. Du mærker det måske som en meget stærk og intens indre power. Du oplever at have en god gennemslagskraft. Dette får du stor respekt og beundring for fra folk omkring dig.


4 -hvis du er født den 4., 13., 22. eller 31.

Som 4’ er i grundvibration vil 2022 have en nuance af 10/1 vibrationen, som er styret af solen og handler om synlighed, kærlighed, lykke, selvtillid, loyalitet, healing. Der kan være en tendens til at være lidt flyvsk og det er derfor vigtigt at huske at få skabt noget grounding igennem fx meditation eller gåture i naturen. Det kan også være et år hvor du oplever at enten så elsker folk dig eller også hader de dig. Der er ikke rigtig noget midt i mellem.

Året byder på en masse kærlighed. Måske møder du den store kærlighed eller forelsker dig på ny i din partner eller en nylig forelskelse som vokser endnu mere. Der er en masse kærlighed omkring dig på mange måder.5 -hvis du er født den 5., 14. eller 23.

Som 5’ er i grundvibrationen vil 2022 have en nuance af 11/2 vibrationen, som handler om at have det sjovt, nyde livet og have fokus på kreativiteten. Det handler også om at finde balancen i ydelse og nydelse, da vibrationen kan være lidt pleasende og du kan komme til at overskride dine egne behov. Så vær opmærksom på denne del. Husk grænser og at fylde dig selv op først. Tage et skridt tilbage ved behov og skabe ro og balance omkring dig.6 -hvis du er født den 6., 15. eller 24.

Som 6’ er i grundvibrationen vil 2022 have en nuance af 12/3 vibrationen, som handler om at være god til at få skabt det du ønsker dig, men du vil ofte miste det du bygger op.

Du vil højst sandsynligt opleve tab i og derfor føle dig som et offer. Du mærker en svaghed og du lader svagheden være den stærkeste historie.

Du kommer til at tilsidesætte dine egne behov og overhøre dig selv, hvilket ender ud i lidelsesfulde situationer. I lidelsen ligger også en tendens til at dulme med noget som fjerner lidelse (alkohol, stoffer og lign.) Mange narkomaner og alkoholikere har 12/3.

Fordi du kommer til at få opleve en masse, gør at du vil søge viden i forsøg på at transformere smerten og dermed lære en masse.7 -hvis du er født den 7., 16. eller 25.

Som 7’ er i grundvibrationen vil 2022 have en nuance af 13/4 vibrationen, som handler om innovation, nytænkning, nysgerrighed og forandring. At du er god til at tænke ud af boksen og elsker at være anderledes. Du oplever vindermentalitet og optimisme samt styrke og klogskab.

Du vil opleve forandringer, som kan være relateret til flere livsområder, karriere, uddannelse, bolig, parforhold mm. Det kan også handle om forandring på det indre plan og healing.8 -hvis du er født den 8., 17. eller 26.

Som 8’ er i grundvibrationen vil 2022 have en nuance af 14/5 vibrationen, som handler om kommunikation, business, penge, bevægelse og relationer.

Du vil opleve vindermentalitet, forandring, innovation og nytænkning. Energien handler også om at du måske finder en ny måde at gøre noget på og så bruger dine kommunikationsevner til f. eks at skrive en bog, en blog, holde foredrag om etc. Det er en typisk kombination i balanceret form. I ubalanceret form – altså når ens navne ikke understøtter talværdien – kan den som 5-tallet handle om, at man ikke er god til hverken penge eller mennesker. Er man ikke fuldt beskyttet, kan der være større risiko for at ”komme til skade” med sine penge pga andres dumhed.9 -hvis du er født den 9., 18. eller 27.

Som 9’ er i grundvibrationen vil 2022 have en nuance af 15/6 vibrationen, som handler om at være karismatisk og en god performer, at inspirere andre med gode artistiske kundskaber samt at være elsket af masserne. Den handler også om at man kan være manipulerende både på den gode og dårlige måde. Du kan endda ”komme til” at gøre brug af både sort og hvid magi for at opnå det du gerne vil. Du kan også komme til at blive lidt for dominerende i dine relationer.Disse tolkninger er selvfølgelig overordnede og hvis du ønsker en tolkning lavet på dig ud fra dine navne og fulde fødselsdato, så er det årstalsrækker der skal beregnes. Du kan læse mere om årstalsrækker her og bestille en tolkning af 2022 for lige netop dig her!

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page