top of page

Årstalsrækker & hvordan du bruger dem

Opdateret: 25. okt. 2021
Hvad er årstalsrækker og hvordan beregnes de?

Årstalsrækker er en numerologisk beregning af hvordan et kalenderår ser ud for en person, en virksomhed, et dyr eller et land. Årstalsrækkerne er beregnet ud fra navne og fødselsdato og giver 6 rækker af tal (se billede nedenfor).

Når tallene og kombinationerne af tallene (horisontal og vertikal) tolkes vil man se hvilke temaer og begivenheder personen, virksomheden, dyret eller landet vil gennemgå. Man kan også se hvor længe man oplever disse temaer.


Hvad kan årstalsrækkerne fortælle om hvad der kommer til at ske for mig?

I årstalsrækkerne ses perioder med ekstra meget handletrang, kreativitet, træthed og stress, tab, tab af penge, tab af personer eller fokus på kærligheden. Alt dette og meget mere er dikteret af dine årstalsrækker. Livet går op og ned og i årstalrækkerne oplever man både positive og negative temaer. Bare fordi man har ændret navn numerologisk betyder det ikke at alt er positivt. MEN man vil kunne håndtere de svære perioder på en meget mere konstruktiv måde og de ting der sker i de negative perioder er ikke så forfærdelige, som for dem der IKKE har et balanceret numeroskop.Hvordan kan jeg bruge årstalsrækkerne?

Årstalrækkerne er ikke noget du skal leve og styre hver dag i dit liv efter.

Det smarte ved at kigge forud i årstalsrækkerne er, at du kan tage højde for, hvad der venter dig. Hvis du kan se, at der kommer en periode med ekstra træthed og manglende motivation, så kan du her forberede dig ved at planlægge en ferie, skrue ned for arbejdet eller booke noget ekstra selvforkælelse.

Kommer der en periode med tab af penge, så ved du, at i denne periode skal du holde dig fra store køb og evt lægge ekstra penge til side til de ekstra regninger, der kan komme i perioden. For der vil komme ekstra regninger og du vil tabe penge. Men hvis du har lagt lidt ekstra penge til side, så føles det ikke så slemt som, hvis du ikke havde lagt lidt til side. Hellere at din konto ender med at stå på -5.000 kr end på -25.000 kr, når perioden er ovre.


Og hvis du i din virksomheds årstalsrækker kan se at der er et tema om at du bliver forrådt af nogen, så ved du at det ikke er her du skal starte nye samarbejder eller ansætte nye.


I perioder med ekstra kreativitet og drive kan du planlægge retreat eller tid til fordybelse, så du også får gjort noget ved de gode idéer og det kreative flow du oplever.


Du kan bestille dine og/eller din virksomheds årstalrækker her!

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page