top of page
Beautiful combination of diyas and candles layed out beautifully for Diwali_edited.jpg
17858195_10158459620855557_1452957424_o.jpg
Du skal booke mig, hvis du er klar til:​

 • at tage ansvar for dit eget helbred

 • endelig at opnå den stærke og vitale krop, sm du i virkeligheden drømmer om

 • at gøre det der skal til for at skabe resultater

 • at skabe et sundt og godt forhold til din krop

 • at mærke det energiløft og vitalitet, som regelmæssig træning giver dig
   Min filosofi


Jeg arbejder ikke med slankekure, kalorietælling eller kostplaner, da vores krop og psyke ikke trives med kontrol eller pisk og gulerod teknikken. Kontrol er vejen til fiasko. Det der skaber sunde, effektive og varige resultater er et samspil mellem korrekt træning, naturlig nærende kost og aktivt arbejde med vaner og handlemønstre. Min filosofi er at arbejde holistisk med kroppen og skabe resultater på en let måde og resultater som holder. 

 

 


Mine erfaringer
 

Med en baggrund i naturvidenskaben, fitness, ernæring og healing har jeg erfaret at den bedste måde at passe på os selv er igennem bevægelse, naturlig mad og holistisk kropsterapi.

Når vi passer på os selv med pleje udefra OG indefra så styrker vi vores sind og skaber balance i vores indre og ydre verden.

På denne måde skaber vi større livsglæde i vores hverdag.

Mit eget vægttab på 12+ kilo har lært mig præcis hvad der virker og hvad der ikke virker. 

Det handler ikke om kontrol, regler og forbud, men om livsglæde, naturlig mad og vaner og handlemønstre.

Succeshistorier

“Marinella og jeg trænede to gange om ugen før arbejde, først med en rask interval-trænings-løbetur efterfulgt af forskellige styrkettrænings øvelser. Virkelig dejligt og friskt i de kolde vintermåneder. Gradvist mærkede jeg hvordan løbeturen gik fra ulidelig tung til mere overkommelig. Jeg kunne mærke hvordan jeg fik bedre kontrol over min vejrtrækning og kunne nyde den raske løbetur. Jeg mærkede også en meget stor forbedring fra gang til gang i de øvelser vi lavede efter løbeturen. Marinella var genial til hver gang at presse mig til at tage en mere end sidste gang. Én armbøjning mere, én squat mere. Jeg gik fra at kunne lave sølle tre armbøjninger til over 25 stk. Hvilket er det højeste antal jeg nogensinde har kunne tage.”

Astrid Beck

"I dag er det præcis en måned siden, at jeg tog "beslutningen" om en sund livsstil. I dag har jeg tabt præcis 4 kg! FIRE KILO! Alene på kosten. Jeg er sååååå pissestolt! Tak til jer som inspirerer mig med dejlige retter -og tak kære kære Marinella for din enkle måde at beskrive, hvad der skal til for at nå i mål!

 

Før i tiden gik jeg i slikskabet -nu går jeg i køleskabet efter afskyllet broccoli med balsamico. Tænk at jeg er blevet vild med smagen af "prut" (kål og broccoli mv.). Jeg savner slet ikke slik! Jeg elsker mit nye sunde liv - og det samme gør min familie <3."

Jane Møller

"Det var en virkelig spændende session med Marinella, som vi afholdt i de smukkeste, til forkælelse, sjovt og nydelse inviterende omgivelser. Med udgangspunkt i mit nuværende ståsted kiggede vi på muligheder til at optimere nogle detaljer ved min kost og Marinella bød ind med nogle rigtig gode tips til hvordan min vitalitet og velvære kunne boostes endnu mere - på en nem og naturlig måde. Desuden fik jeg nogle smarte og let tilgængelige fif til træning med på vej.

 

Gennem hendes søde og lyttende væsen og store passion for sundhed i sammenhang med en naturlig, nydelsesfuld livsstil, koblet med hendes skarphed på og lidenskab for den videnskabelige vinkel, blev det til en virkelig inspirerende snak med mange nye indsigter."

Savannah Rasmussen

Enkelt Session

Session af 60 min

Kr. 1.500,-

Basis

4 sessioner om måneden

Kr. 3.699,-

Premium

8 sessioner om måneden

Kr. 6.999,- 

Virksomheder

Kontakt mig for yderligere information.

Ingen binding. Ingen oprettelse.

Træningen foregår på Amagerstrand.

Ønsker du en afklarende samtale, kan du booke en 20 min telefon samtale helt gratis.

Personlig Træning


Hvis du ønsker sjov, kreativ og effektiv træning, som du hver gang vil glæde dig til at møde op til, så er det mig du skal træne med!

Priser
Månedlig abonnement

Abonnement indeholder:
 • Det antal timer din abonnement type indeholder

 • Indledende rådgivnings samtale, hvor vi taler om dine mål, hvor der er plads til forbedringer, hvordan vi når dine mål

 • Worksheets til at skabe overblik, motivation og fokus

 • Altid mulighed for støtte og afklaring af spørgsmål undervejs

Kontakt mig for booking!

bottom of page