Marinella Dionne

massage.png

De elsker det!

Professionel og venlig. Marinella’s Healende Aromamassage var en rigtig dejlig oplevelse for mig og jeg mærkede en form for ro og afslapning, som jeg ikke havde følt længe. Absolut ikke sidste gang jeg prøver det.

-Minna

En tur forbi Marinella var den lækreste treat efter en travl januar måned. Hun har en særlig intuition om hvor hun skal trykke og jeg fandt mig selv i total ro i min krop efter behandlingen. Jeg elsker hendes Fodspa, der berør både skuldre, nakke og ansigt samt dybdegående massage af fødderne med tilhørende aromaterapi. Hele behandlingen var en meditativ oplevelse og jeg kan klart anbefale den til alle der har stået for meget på deres ben i vintermånederne.

-Naja

Jeg prøvede Marinella’s Fodspa behandling og den kan varmt anbefales. Marinella’s behandling består af en dejlig og (seriøst) afslappende nakke/hoved massage, hvor hun formåede at trykke en del af mine nakke/skuldre spændinger væk, samt en dejlig blid fodbehandling og fod/ben massage. Marinella bruger desuden lækre duftende og beroligende olier i behandlingen, så det var lige det sidste ekstra touch til den lækre behandling.

-Minna

Hun laver den vildeste Healende Aromasmassage… (og masse andre ting) Wauw! Jeg havde aldrig prøvet det før, men min krop TRÆNGTE virkelig til omsorg og kærlighed… Den energi jeg mærkede var som ild i min krop og det var VILDT!! Jeg var helt rørt og jeg havde lyst til at tude! Følelserne var helt uden på tøjet, men det føltes så rart! Jeg måtte tage en tudetur! Sådan helt uden forklaring, og dog. For jeg tror virkelig at Marinella fik ubevidst fremkaldt nogle følelser, som kom du! For hold nu kæft jeg følte mig ”lettet”. DET skal jeg bare helt sikkert igjen! Overvejer du selv, at prøve det SÅ kan jeg godt sende mine VARMESTE anbefaling.

-Lari

Åbningstider:

Mandag   10.00 - 17.00

Tirsdag    10.00 - 17.00

Onsdag    14.00 - 18.00

Torsdag   09.00 - 13.00

Fredag     Lukket

Lørdag    Lukket

Søndag    Lukket

Kronprinsessegade 20A (baghuset) 2. sal, 1306 

Tilmeld dig nyhedsbrev!

©2020 by Marinella Dionne. All rights reserved.