top of page

Slip stress, angst og tankemylder og bring krop og sind tilbage i balance

Så prøv en healingsmassage & oplev dejlig ro og balance
Dette er ideelt til folk med udfordringer så som:
Tankemylder og bekymringer om at nå hele dagens gøremål
Anspændthed og uro i kroppen
Stress og følelsen af altid at være bagud, uanset hvor meget man gør 
Healingsmassage.jpg
"Professionel og venlig. Marinella's healingsmassage var en rigtig dejlig oplevelse for mig og jeg mærkede en form for ro og afslapning, som jeg ikke havde følt længe. Absolut ikke sidste gang jeg prøver det."
- Minna
Original.png
IMG_6969.jpeg
Hvorfor vælge healingsmassage?

Kort fortalt, så er healingsmassage en kombination af håndspålæggelse, massage, stræk og akupressur, som hjælper dig med at behandle og give slip på gamle spænd -både fysiske såvel som psykiske.

De fleste, som har prøvet healingsmassagen, kan fortælle om en forløsning, en lettelse, der giver ny vitalitet, mere indsigt og større velvære.

De fleste oplever at livet i det hele taget føles mere enkelt. At det, som før virkede uoverskueligt og umuligt, ikke længere er det, og at der pludseligt åbner sig nye veje og energi til at prøve dem af.

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen tager udgangspunkt i dine individuelle behov, og ikke to behandlinger er ens. For nogle vil der være mere fokus på psykiske og følelsesmæssige aspekter, mens det for andre i højere grad vil handle om at afspænde fysisk og derigennem ændre den kropslige tilstand. De fleste behandlinger er en kærlig blanding af det hele.

Under en Healingsmassage arbejdes der med energier. Der arbejdes med dine egne højere energier for at løsne og fjerne de blokeringer, som du har i kroppen.  Du får en støtte i allerede igangværende processer og/eller sætter gang i nye processer, som giver dig en klarer bevidsthed om dit næste skridt.

Healingsmassagen er en kombination af håndspålægning, blid massage, stræk og akupressur.

Fælles for alle behandlinger er, at de tager udgangspunkt i dig; dit liv, din nuværende situation og hvor du gerne vil hen.

IMG_6906.jpeg
Healingsmassage.jpg
Hvorfor er det så effektivt?

Kroppen og sindet afspejler, det liv man har levet. Derfor vil alt hvad man har oplevet kunne ses og mærkes på både krop og sind. Det betyder også at hvis man bærer rundt på uhensigtsmæssige ting, man har med sig fra sit liv -stress, angst, traumer, dårlige mønstre, sorg, lavt selvværd mv. -så kommer det ofte til udtryk både psykisk og fysisk. 

Med healingsmassage arbejdes der med sammenhængen mellem krop og psyke, så kroppens balance genskabes og de fysiske ubalancer aftager og erstattes af ro, energi, overskud og energimæssig balance i kroppen. 

Prøv healingsmassage og kom tilbage i balance 
Original.png
Det siger mine klienter

"Den energi jeg mærkede, var som ild i min krop og det var VILDT!!"

Hun laver den vildeste Healingssmassage… (og masse andre ting) Wauw! Jeg havde aldrig prøvet det før, men min krop TRÆNGTE virkelig til omsorg og kærlighed… Den energi jeg mærkede var som ild i min krop og det var VILDT!! Jeg var helt rørt og jeg havde lyst til at tude! Følelserne var helt uden på tøjet, men det føltes så rart! Jeg måtte tage en tudetur! Sådan helt uden forklaring, og dog. For jeg tror virkelig at Marinella fik ubevidst fremkaldt nogle følelser, som kom du! For hold nu kæft jeg følte mig ”lettet”. DET skal jeg bare helt sikkert igjen! Overvejer du selv, at prøve det SÅ kan jeg godt sende mine VARMESTE anbefaling.

-Lari

"Hun har en særlig intuition om, hvor hun skal trykke"

En tur forbi Marinella var den lækreste treat efter en travl januar måned. Hun har en særlig intuition om hvor hun skal trykke og jeg fandt mig selv i total ro i min krop efter nehandlingen. Jeg elsker hendes Fodspa, der berør både skuldre, nakke og ansigt samt dybdegående massage af fødderne med tilhørende aromaterai. Hele behandlingen var en meditativ oplevelse og jeg kan klart anbefale den til alle der har stået for meget på deres ben i vintermånederne.

-Naja

"Hun formåede at trykke en del af mine nakke/skulder spændinger væk"

Jeg prøvede Marinella’s Fodspa behandling og den kan varmt anbefales. Marinella’s behandling består af en dejlig og (seriøst) afslappende nakke/hoved massage, hvor hun formåede at trykke en del af mine nakke/skuldre spændinger væk, samt en dejlig blid fodbehandling og fod/ben massage. Marinella bruger desuden lækre duftende og beroligende olier i behandlingen, så det var lige det sidste ekstra touch til den lækre behandling.

-Minna

"Marinella er også god til at lytte. Kan varmt anbefales."

Marinella er en klog og dygtig pige som jeg har været glad for at gå i healingmassage behandling hos. Jeg kan klart mærke at jeg er blevet mindre stresset fordi healingmassagen har en anti-stress effekt. Marinella er også god til at lytte. Kan varmt anbefales.

-Khazeema

Prøv healingsmassage og giv slip på stress og jag
Original.png
Hvem er jeg?

Hej, jeg hedder Marinella Dionne

Min passion er at hjælpe mennesker med at uplevel deres liv på alle planer

Jeg var selv kommet alt for langt væk fra mig selv, da jeg tilbragte størstedelen af mit liv i pharma-branchen. 

I dag har jeg byttet kitlen ud med den spirituelle turban. 

Min mission er at hjælpe dig tilbage til din egen essens, mestre dine unikheder og skabe et liv der nærer dig 1000%!

Med en baggrund i naturvidenskaben, sygdomsudvikling, fitness og healing har jeg erfaret at den bedste måde at passe på os selv er igennem bevægelse, naturlig mad, meditation, søvn og kropsterapi. 

Når vi passer på os selv udefra OG indefra styrker vi vores sind og derfra skabe balance i vores indre og ydre verden.

 

På den måde skaber vi livsglæde i vores hverdag. 

_MG_9194-Edit WEB kopi.jpg
Original.png
Du finder klinikken her:

Adresse: Nørre Søgade 27a st tv, 1370 København

Kontakt: info@marinelladionne.dk

bottom of page