top of page
Beautiful combination of diyas and candles layed out beautifully for Diwali_edited.jpg

Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Marinella Dionne, registreret under virksomhedsnavnet Ambition Balance Dionne Goddesses, CVR nr: 34238723.

 

 

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner og er inklusive moms.

 

 

Betaling

Betalingen foregår via kortbetaling (Stripe) eller faktura.

 

 

Betalingsbetingelser og levering angående online produkter

Online produkter bestilles via hjemmesiden og betales ved bestilling. Online produkter leveres via e-mail indenfor den tidsramme, der er beskrevet i produktbeskrivelsen på hjemmesiden. Leveringstiden på online produkter starter fra informationer til brug af udarbejdelse af online produkter og betaling er modtaget. Pengene gives ikke retur for online produkter og online forløb efter de er betalt.

 

 

Betalingsbetingelser og levering angående 1:1 sessioner

1:1 sessioner bookes via hjemmesiden og betales inden fristen angivet på fakturaen. Pengene gives ikke retur for 1:1 sessioner efter 14 dage før sessionen afholdes.

 

 

Procedure ved manglende betaling

Ved manglende betaling når der er indgået en aftale om ratebetaling sendes en rykker med rykkergebyr på 100 kr. Der sendes max 3 rykkere. Udebliver betalingen fortsat sendes sagen til inkasso.

 

 

Rettigheder

Marinella Dionne ejer alle rettigheder til de leverede digitale produkter og materiale.

Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig. Produkter og materiale skal behandles fortroligt, må kun anvendes til eget brug og må ikke udleveres eller videregives til tredjepart.

Materiale på ej anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Marinella Dionnes virksomhed. Marinella Dionnes navn må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed uden skriftlig tilladelse.

 

Ansvar

Der gås ikke på kompromis med kvaliteten. Der gives kun det bedste navne-setup. Dermed kan det ikke på forhånd loves, at der er nogle af dine nuværende navne du kan beholde.

Ethvert erstatningsansvar, som Marinella Dionne måtte pådrage sig i relation til sine produkter, kurser, coaching, uddannelser og abonnementer, er begrænset til direkte skade og tab. Marinella Dionne skal under ingen omstændigheder være ansvarlig for indirekte skade eller tab. Ansvarsfraskrivelsen for indirekte skade og tab gælder uanset arten af erstatningsansvar og uanset, om Marinella Dionne har handlet simpelt uagtsomt. Marinella Dionnes erstatningsansvar for direkte skade og tab er begrænset til 50 % af prisen på det produkt eller den ydelse, som erstatningsansvaret vedrører.

 

Garantibetingelser for navneskifte sessioner

Der gives garanti for, at dit liv bliver, som der dikteres til din Navneskifte Session. Hvis dit liv ikke bliver som det dikteres til din session, får du pengene tilbage.

Du skal have haft navnet i mindst tre år og ikke have ændret navn på noget tidspunkt indenfor de tre år. Du skal ændre dit navn tilbage til det navn, som du havde, da du kom til Navneskifte Sessionen hos Marinella Dionne før du kan få pengene tilbage. Dette skal dokumenters. Du må efterfølgende ikke ændre navnet tilbage til det navn, som du har fået af Marinella Dionne eller til navne med samme eller lignende vibrationer.  Sker dette skal det fulde beløb + gebyr på 5000 kr. betales tilbage.

 

© 2022 Marinella Dionne. Alle rettigheder forbeholdes. Marinella Dionne, CVR. nr. 34238723

bottom of page