FAQ

FAQ om behandlinger!

Hvad er Sugaring?


Sugaring er et hårfjerningsprodukt, som fremstilles af rørsukker, citronvand og en smule vand. Sugaring er mere skånsom end voks og anvendes i de mere følsomme områder så som armhuler, bikini-linie og i en Brazilian behandling. Under en Sugaring behandling påføres produktet MOD hårets vækstretning og trækkes af MED hårets vækstretning, hvilket minimerer risikoen for hår der knækker samt indgroede hår.
Hvornår er det bedste tidspunkt for en Sugaring eller Voksbehandling?


Hårene skal være 5-7 mm lange. Dine hår må ikke være for lange, da det kan gøre mere ondt samt gøre det svære at fjerne alle hår. Risikoen for at hår knækker (og dermed bliver for korte) er også større, hvis hårene er for lange. Som kvinde skal du også huske at tænke på din cyklus, når du booker tid. Gå udenom perioden før din menstruation (4-5 dage) og perioden under din menstruation, da din krop er mere følsom her.
Kan mænd booke Brazilian?


Nej.
Efter voks- eller sugaring behandling?


Efter behandlingen er det en god idé at pleje huden med en ren olie. Du kan bruge mandelolie, kokosolie, jojobaolie eller anden ren olie. Vent min 2 dage med at gå i spa, sauna, svømmehal mm. Du må ikke solbade de første 24 timer efter behandlingen.
Hvorfor Brazilian Sugaring & ikke Brazilian Wax?


Sugaring er mere skånsom end voks og anvendes i de mere følsomme områder så som armhuler, bikini-linie og i en Brazilian behandling. Voks river det øverste hudlag af, mens Sugar giver en mild eksfoliering af huden. Under en Sugaring behandling påføres produktet MOD hårets vækstretning og trækkes af MED hårets vækstretning, hvilket minimerer risikoen for hår der knækker samt indgroede hår.
Kan jeg få lakeret negle i forbindelse med en Fodspa behandling?


Nej det kan du ikke. Men dine negle vil efter behandlingen være klar til, at du kan lakere dem selv derhjemme. Jeg anbefaler neglelakkerne fra NAILBERRY, som er et prisvindende non toxic & åndbar neglelak brand.

Åbningstider:

Mandag   10.00 - 17.00

Tirsdag    10.00 - 17.00

Onsdag    14.00 - 18.00

Torsdag   09.00 - 13.00

Fredag     Lukket

Lørdag    Lukket

Søndag    Lukket

Kronprinsessegade 20A (baghuset) 2. sal, 1306 

Tilmeld dig nyhedsbrev!

©2020 by Marinella Dionne. All rights reserved.