top of page
Beautiful combination of diyas and candles layed out beautifully for Diwali_edited.jpg

Anbefalinger

 

"Jeg har undervist Marinella Dionne i kaldæisk numerologi. Marinella er knivskarp, hun har en dyb forståelse for stoffet, og hun er super engageret. Derudover er Marinella nem og ukompliceret at have med at gøre.

Mine varmeste anbefalinger går til Marinella Dionne, som er en super dygtig kaldæisk numerolog."

 

-August Darius Danielsson, numerolog og uddannelsesleder

 

 

 

"Jeg synes at jeg med tiden mærker en lethed. Jeg er på en udviklingsvej og jeg mærker mig selv mere og mere.

Når en udfordring  opstår løses den ikke kun, men jeg både løser og rejser mig hurtigere og hurtigere. Dét er en af de store forskelle.

 

Jeg tør at springe ud i projekter (selv byggeprojekter), jeg giver ikke op og når altid i mål.

 

Min positivitet bliver mere og mere en helt normal del af mig og jeg tager afstand til negative mennesker, da de er så langt fra mig og møder dem heller ikke tit mere.

 

Er tættere på at gå selvstændig.

 

Jeg springer ikke fra uddannelsen, som jeg tidligere gjorde når det blev svært.

Jeg er blevet bedre til at løse generelle opgaver og se en vej frem i det. Jeg er mere åbentsynet og kreativ i mine tanker.

 

Jeg tør at stå mere op for hvem jeg er.

 

Jeg fik mit første navn i april 2016 hos en anden numerolog og skiftede til det nuværende navn i april 2018 med hjælp fra Marinella. Så i 2021 vil der være gået 5 år og jeg er tæt på at udrensningen er igennem. Jed ved godt at mit sidste navn mangler 2 år før de 5 år er gået, men jeg ser bare hele tiden at kurven kun går op ad i den positive retning.

Ikke at jeg ikke også har udfordringer og bliver sat skakmat. Det gør jeg! Sidst jeg var ude at rejse, kom jeg ikke med flyveren pga covid og at noget papirarbejde skulle være udfyldt. Ny flybillet blev købt og afsted på mit reatreat kom jeg. Jeg holdt humøret nogenlunde oppe og smilte af situationen og tænkte: Hvad skal jeg lære her? Det er at blive mere opmærksom og gøre det der skal gøres. Der kom nogle nye penge retur fra en anden fly rejse på vejen hjem retreatet."

-Zofiia Mogensen

“Det var super interessant at få Marinella's ord på hvordan mit kommende år bliver og hvilke energier jeg bliver påvirket af. Wauw jeg glæder mig allerede til året. Det gir god mening det der står og der er nogle ting jeg helt sikkert vil tænke over og også planlægge omkring så jeg spiller min kort allerbedst muligt! Så tak for det indblik der helt sikkert gør at mit år bliver bedre og jeg går frem med større forståelse for de energier og muligheder omkring mig."

-Cammilla Hansen

"Jeg har læst "Mit 2018" et par gange. Og jeg er helt vild med beskrivelsen af mit 2018, du beskriver tema for året, du beskriver energien og kommer med råd. Det står opdelt så det er let og overskueligt at læse Det var sådan en god investering! Jeg kan helt klart anbefale denne tolkning og jeg glæder mig vanvittigt meget til 2018! Det har givet mig tryghed også! Nu kan 2018 bare komme an."

 

-Madelene Mogensen

"Min års forecast (red: årstalsrækker) var utrolig præcis og opløftende. Jeg følte mig virkelig set og hørt. Marinella har en skarp intuitiv sans, der gør at hun kan se mere end tallene og give en personlig feedback. Hun er god til at forklare tallene på en måde, så jeg forstår dem og ved hvad jeg går i møde og har en fornemmelse af hvad jeg selv kan gøre for at få det meste ud af året."

 

-Mia Poulsen

bottom of page