21/30 dages forløb: Den simple vej til Vægttab, Styrke & Vitalitet

278583873_1401904636899918_3838244561075485157_n.png

Et 21/30 dages forløb som lærer dig den simple vej og naturlige vej til vægttab, styrke og vitalitet.

Du modtager en lydfil/opgave hver dag i 21 dage. På dag 30 kommer der en opsamling på hele forløbet og et målsætningsarbejde med din videre rejse.

Forløbet er IKKE en slankekur, men et forløb som sætter fokus på naturlig mad, indre styrke, vaner og personlig udviklingsarbejde. Jeg viser dig hvor nemt det er. Det handler mere om hvordan du har det i kroppen og mindre om tallet på vægten. Det handler mere om nydelseskost og mindre om at tælle kalorier. 

Jeg tror på at vejen til sundhed er igennem nærvær, nydelse og natur. Forbud og restriktioner fører kun til fiasko.

Jeg har hjulpet mig selv og flere hundrede kvinder (og deres familier) til en sundere livsstil med lethed, nydelse og nærvær som nøgleordene. 

Hvis jeg kan gøre det, så kan du også!

Dette forløb er for dig der er klar til at:

 • tage ansvar for dit eget helbred

 • gøre arbejdet der skal til

 • prioritere dig selv

 • slippe følelserne lidelse, skam og mindre værd

 • omlægge vaner

 • kigge ærligt indad

Dette forløb er IKKE for dig der:

 • ønsker en slankekur

 • ønsker at tælle kalorier

 • ønsker quick fixes

 

 

Min filosofi


Jeg arbejder ikke med slankekure, kalorietælling eller kostplaner, da vores krop og psyke ikke trives med kontrol eller pisk og gulerod teknikken. Kontrol er vejen til fiasko. Det der skaber sunde, effektive og varige resultater er et samspil mellem korrekt træning, naturlig nærende mad og aktivt arbejde med vaner og handlemønstre. Min filosofi er at arbejde holistisk med kroppen og skabe resultater på en let måde og resultater som holder. 

 

 


Mine erfaringer
 

Med en baggrund i naturvidenskaben, fitness, ernæring og healing har jeg erfaret at den bedste måde at passe på os selv er igennem bevægelse, naturlig mad og holistisk kropsterapi. Jeg har arbejdet med sundhed i 15 år, arbejdet med min egen sundhed hele livet, lært og praktiseret verdens ældste medicinske system Ayurveda.

Når vi passer på os selv med pleje udefra OG indefra så styrker vi vores sind og skaber balance i vores indre og ydre verden.

På denne måde skaber vi større livsglæde i vores hverdag.

Mit eget vægttab på 12+ kilo har lært mig præcis hvad der virker og hvad der ikke virker. Selvom jeg med min professionelle erfaring ved meget, er det mere kombinationen med min egen kamp med vægttab, som gør at jeg succesfuldt har hjulpet rigtig mange kvinder. Uden at have planlagt det har jeg også hjulpet deres familier, fordi det også vækker deres interesse, når deres mor gør nogle nye spændende ting og fordi det IKKE er en slankekur.

Jeg ved der er andre der siger at man bare skal indtage færre kalorier end man forbrænder. Jeg hader det råd! Hvis det var så simpelt, så havde vi alle været slanke og stærke. Det handler om så meget mere.

Det handler ikke om kontrol, regler og forbud, men om livsglæde, naturlig mad, vaner og handlemønstre.

“Marinella og jeg trænede to gange om ugen før arbejde, først med en rask interval-trænings-løbetur efterfulgt af forskellige styrkettrænings øvelser. Virkelig dejligt og friskt i de kolde vintermåneder. Gradvist mærkede jeg hvordan løbeturen gik fra ulidelig tung til mere overkommelig. Jeg kunne mærke hvordan jeg fik bedre kontrol over min vejrtrækning og kunne nyde den raske løbetur. Jeg mærkede også en meget stor forbedring fra gang til gang i de øvelser vi lavede efter løbeturen. Marinella var genial til hver gang at presse mig til at tage en mere end sidste gang. Én armbøjning mere, én squat mere. Jeg gik fra at kunne lave sølle tre armbøjninger til over 25 stk. Hvilket er det højeste antal jeg nogensinde har kunne tage.”

Astrid Beck

"I dag er det præcis en måned siden, at jeg tog "beslutningen" om en sund livsstil. I dag har jeg tabt præcis 4 kg! FIRE KIL! Alene på kosten. Jeg er sååååå pissestolt! Tak til jer som inspirerer mig med dejlige retter -og tak kære kære Marinella for din enkle måde at beskrive, hvad der skal til for at nå i mål!

 

Før i tiden gik jeg i slikskabet -nu går jeg i køleskabet efter afskyllet broccoli med balsamico. Tænk at jeg er blevet vild med smagen af "prut" (kål og broccoli mv.). Jeg savner slet ikke slik! Jeg elsker mit nye sunde liv - og det samme gør min familie <3."

Jane Møller

"Det var en virkelig spændende session med Marinella, som vi afholdt i de smukkeste, til forkælelse, sjovt og nydelse inviterende omgivelser. Med udgangspunkt i mit nuværende ståsted kiggede vi på muligheder til at optimere nogle detaljer ved min kost og Marinella bød ind med nogle rigtig gode tips til hvordan min vitalitet og velvære kunne boostes endnu mere - på en nem og naturlig måde. Desuden fik jeg nogle smarte og let tilgængelige fif til træning med på vej.

 

Gennem hendes søde og lyttende væsen og store passion for sundhed i sammenhang med en naturlig, nydelsesfuld livsstil, koblet med hendes skarphed på og lidenskab for den videnskabelige vinkel, blev det til en virkelig inspirerende snak med mange nye indsigter."

Savannah Rasmussen

21 dages vægttabsForløb_edited.jpg

Praktisk info

 • hver dag i de 21 dage modtager du en opgave, som du skal implementere i dit liv

 • Materialet (video, lydfil og/eller pdf) frigives hver morgen i de 21 dage og så kigger du på det i løbet af dagen, når du får tid.

 • det er vigtigt at du implementerer opgaverne hver dag og løbende bygger på

 • du får mulighed for at stille spørgsmål

 • jeg laver en opsamling på dag nr 30, sådan så du bliver hjulpet godt videre i livet

 • du har evig adgang til materialet ved at være med de næste gange jeg lancerer forløbet

 

 

Forløbet starter igen den 1. oktober 2022

Pris

Din investering for dette transformerende forløb er DKK 2399,- 

Tilmeld dig inden 25. september til earlybird prisen på DKK 1499,-

Der er selvfølgelig ikke 21 dage imellem disse to billeder. Men på 21 dage lærer du de redskaber du skal bruge for at skabe et succesfuldt vægttab, som jeg selv har gjort.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende mig en mail på info@marinelladionne.dk